onsdag den 26. juni 2013

Molesjov:-)

Som før nævnt, skulle vi til kysten, for at se om der kunne lokkes noget op fra dybet.
 
Lørdag aften, tog vi af sted, og fik en del Hornfisk. Jeg fiskede med bobleflåd og Sildestykker, hvilket var uhyre effektivt, når stimerne af Hornfisk var kystnære.

 
Daniel fiskede med aflange blink, og de gav både Horn, fjæsing og en "bifangst", i form af en smuk steelhead på 44 cm, i kanonform! Så min tese om, at man aldrig ved hvad man trækker op af havet, holdt stik:-)
 
Det gav blod på tanden, og dagen efter, trodsede vi ellementerne, og begav os ud på stenene i Frederikshavn. De var våde og glatte, og undertegnede formåede da også at skvatte på dem...!! Men Hornfiskene var i den grad i Hopla, så på den front var der ikke noget at klage over.
Tirsdag var vejret super, så vi forsøgte igen, det er med at smede mens jernet er varmt, for hornfiskene er her jo ikke for evigt- og de giver en hidsig fight, og hugger aggresivt. Men det har på disse tre ture vist, at når vejret er godt, var Hornfiskene ikke ved kysten, men når vinden og bygerne tog til, var de kun få meter fra land.


Tirsdag gav en del fjæsinger, og et par små Torsk til Daniel. Daniel havde fået konen til at bage "Futsko", så komforten var helt i top:-) Daniel har aflivet adskillige fjæsinger, men på denne tur, svarede de igen.. Jeg tager hans ord for, at det svier at blive stukket af sådan en satan..:-)


 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar