mandag den 14. marts 2016

Årets første forårsdag

På papiret har der været forår i et stykke tid. Men i dag var der for første gang forår i luften. Derfor kørte mig og ungerne en tur til Bindslev put and take, da jeg hentede dem efter skole. Havde jo held der i sidste uge, så håbede lidt på, at ungerne kunne opleve det samme. Der var et løst hug inden for den første time, men der var meget stille- i hvert tilfælde hvad fiskeriet angår. Knægten lider af kronisk mund-diarre, så lidt chokoladekiks og en sodavand, skruede for en kort stund ned for ham, og mine øre fik en tiltrængt pause.


Efter godt en time, fik tøsen et meget forsigtigt hug på regnormen, efter ca. et minut, tog den proppen forsigtigt under. Jeg gav et solidt modryk, og satte mig tilbage på bænken. Ví havde nemlig aftalt, at fik vi hug, skulle den der ikke have hug se om han/hun lande med fisken. Marcus assisterede søster med hård hånd, og sammen fik de landet en flot ørred på 49 cm.


Da jeg var ved at pakke vores ting sammen, skete det jeg havde håbet på. Et meget forsigtigt hug, men denne gang var den væk igen, da jeg gav tilslag. 2 Minutter efter var den der igen, og selvom det igen var på Isabells stang, blev rollerne byttet om. Da Isabell skulle nette den, var den desværre på vej ind i en bunke grene, så jeg måtte hjælpe til. Den var kroget meget yderligt, og selvom det havde været fedt de havde klaret den begge gange, var det godt vi fik den på land til sønnike. En lidt mager fisk på 47 cm. Men fisk er fisk, og en til hver var perfekt. Han var vældig opsat på, at den han selv skulle aflive den, og det gjorde han så:-)


Isabell ville gerne prøve at rense sin fisk, men det med at stikke kniven op i røven på fisken, tiltale hende ikke ;-) Men hun fik den skåret op, og lod far om at tage tarmene ud, og skære hovedet af.Man kan ikke lade være at tænke på, om ikke man skulle give tøserne en fiskestang, istedet for en selfiestang? Tror sgu det ville give en del mere robuste unge mennesker, at få en succesoplevelse, istedet for at skulle iscenesætte sig selv, igennem selfies på diverse sociale medier? Lille surt opstød fra en gnaven gammel mand, der ikke har det store forståelse for opsatte billeder med duckface;-)
En fin dag, og en fiskepark der tiltaler mig mere og mere. Pedersens var favorit i mange år.. Det er den ikke mere. Det er også billigere her. 3 timer 100. (Vi nøjedes med 2 timer for 80 i dag).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar