lørdag den 4. juli 2015

Isabells første Hornfisk

Havde snakket med Daniel, om at tage til møllerne i Frederikshavn Lørdag aften. Men da han ikke kunne sige med sikkerhed, om han kunne slippe fri af flytterodet, allierede jeg mig med tøsen. Vi havde købt 20 Børsteorm, men selvom de var i køleskabet natten over, havde de ligesom tabt pusten. De slatne orm, gav dog 2 små rødspætter, og et par store krapper. Daniel kom heldigvis efter en lille time, og hans fiskeri blev aftenenes redning. Han fiskede nemlig med blink, og efter kort tid, fik han en hornfisk. Vi havde ved morgenmadden, snakket om hvilken fisk vi kunne fange ved havet, og Isabell ville rigtig gerne fange en Fjæsing.. Og en Hornfisk:-) 
Så de slatne orm, blev byttet ud med en lille trekrog, og et lille stykke sildefilet, og så var eventyret igang. Det vrimlede med musikål, og selvom nogle var meget små, fik tøsen alligevel 6 stk. på land i en fin størrelse. Der var rigtig mange Hornfisk, og de lod sig ikke skræmme af en slem havgus:-) Efter 3,5 time ville Isabell gerne hjem, for hun havde et væddemål som hendes mor skule indfri. Mor skulle nemlig holde en fisk, da Isabell havde udført noget på legepladsen, som hun var ret nervøs ved, og mor lovede i et øjebliks kådhed, at snurrede Isabell rundt på stangen ved legepladsen, ville hun holde en fisk.. Og det havde Isabell ikke glemt;-) Fin sommeraften ved havet. Daniel og jeg, tager måske derud igen Tirsdag:-)
Havde lovet Isabell og filme det, og efter at have filmet et par små, kom der en fin film i kassen. Isabells fangst kan i øvrigt ses på: 
https://www.youtube.com/watch?v=NnheexcbLJA

Ingen kommentarer:

Send en kommentar